Kenzo X H&M perkenal fesyen unik 3 November ini
Home Products Others

Kenzo X H&M perkenal fesyen unik 3 November ini

nurulfadh13

View  1  Times

2016-07-28 15:27:33

Report

Favorite

Free Send to Mobile

To report information
Report Reason:
Price: 100.0  Negotiable:
Contact Person: kenzo X
Contact Phone: 123654785
Address:
Please mark the map position
  • Bank Account:

Kenzo X H&M perkenal fesyen unik 3 November ini

Label:

6a00e554e5d8fe883301bb0906b221970d.png


Serikan gerobok pakaian anda dengan seleksi helaian berwarna serta fabrik bercetak istimewa yang menggabungkan jenama pereka termahsyur KENZO.

Buat julung kalinya, H&M kini sedang menjalankan kolaborasi untuk menghasilkan item-item fesyen terkini bersama dengan KENZO. Mainan rona terang serta motif cetakan garang dan meriah secara tidak langsung dapat mewujudkan karakter keperibadian yang unik.


Amy Sall & Juliana Huxtable. Foto -Oliver Hadlee Pearch/Arkib Wanista

Sebahagian daripada koleksi KENZO x H&M telah ditampilkan sebagai pengenalan. Untuk kali yang pertama, koleksi sulung KENZO x H&M akan berada di lebih 250 buah gedung H&M seluruh dunia, termasuklah secara atas talian dari 3 November 2016 akan datang.

Empat orang ikon anak muda terpilih telah menggayakan tiga rupa yang disunting dari koleksi itu termasuklahAmy Sall, merupakan seorang pelajar di New York, manakala Juliana Huxtable adalah seorang seniman penyajak dan DJ juga dari New York berumur 28 tahun. Isamaya Ffrench pula adalah merupakan seorang jurumekap yang berasal dari London serta Oko Ebombo, seorang pemuzik dan artis persembahan dari Paris.


Oko Ebombo. Foto -Oliver Hadlee Pearch/Arkib Wanista

KENZO x H&M komited dalam projek kerjasama ini -cuba menerapkan elemen kreatif sekaligus mampu menarik keluar aura kelainan dalam diri si pemakai.


I want to evaluate

Score:
Recommended

BUTIK ZAIDA-BANGI

GenX Technology Sdn Bhd

Pet daddy

Pengilang Dan Pembekal Air Minuman

Papadog pet services