[Unik] 14 Gambar Kad Bisnes Unik & Lain Daripada Yang Lain.
Home Products Others

[Unik] 14 Gambar Kad Bisnes Unik & Lain Daripada Yang Lain.

Nur Syahera

View  1  Times

2016-01-22 17:53:27

Report

Favorite

Free Send to Mobile

To report information
Report Reason:
Price: 30.0  Negotiable: Yes
Contact Person: Tiada
Contact Phone: 00-0000
Address:
Please mark the map position
  • Bank Account:

[Unik] 14 Gambar Kad Bisnes Unik & Lain Daripada Yang Lain.

Label:

[Unik] 14 Gambar Kad Bisnes Unik & Lain Daripada Yang Lain.


1. Kad Bisnes Fleksibel



Kad yang boleh lipat-lipat,kalau simpan dalam poket pun tak payah risau kad ni berlipat ke apa sebab yang pasti kad ini takkan komot.



2. Kad Bisnes Jurulatih Peribadi



Kad bisnes untuk jurulatih,korang siap boleh tukar gambar-gambar kad tu dari gemuk hingga kurus.Menarik !



3. Kad Bisnes Angkup



Kad bisnes angkup,sesuai untuk mereka yang bekerja sebagai seni bina atau arkitek.Siap boleh main lipat-lipat lagi.Memang kreatif!



4.Kad Bisnes Pop-up



Kad bisnes jenis pop-up,sesuai untuk korang yang kerja dalam bidang IT.Cantikkan ?



5. Kad Bisnes Secara Pulas



Yang ni pun menarik,kalau nak tau secara detail korang kena pulas kad tu dan boleh baca detail-detail yang ada di kad. Kad ini sesuai untuk semua jenis pekerjaan.



6. Kad Bisnes Mainan Lego



Kad bisnes konsep lego, sesuai untuk korang yang kerja dalam bidang-bidang permainan ni.Sangat cantik & kreatif tapi tak boleh simpan dalam dompet la pulakkan?



7. Kad Bisnes Iphone



Kad bisnes yang stail macam iphone.Ha yang sesuai untuk korang yang kerja dalam bidang-bidang telefon ni.Cantik jugakkan ?



8. Kad Bisnes Tayar Getah



Kad bisnes dari tayar basikal. Tayar basikal pun boleh buat kad kan.Korang yang ada bisnes jual basikal/tayar bolehlah try buat kad yang unik ini.



9. Kad Bisnes Konkrit



Yang ini memang unik,kad diperbuat daripada konkrit.Kalau simpan dalam dompet ni boleh tebal dan berat dompet korang.Bukan sebab duit banyak tapi sebab kad konkrit ni aje.



10. Kad Bisnes Pisau Cukur



Yang ni pun lain daripada yang lain,tapi bahaya jugak.Kalau simpan dalam dompet memang boleh koyak dompet korang nanti.



11. Kad Bisnes Shuriken



Kad bisnes shuriken ni pulak tak taula khas untuk pekerja apa,tapi memang menarik ala-ala cerita naruto.



12. Kad Bisnes Kaset



Kad bisnes kaset.Korang yang ada bisnes kedai muzik tu bolehlah try buat kad bisnes korang macam ni.Serius cantik!



13. Kad Bisnes Kereta Mainan



Kad bisnes kereta mainan. Yang ni pun lain daripada yang lain,kad tu siap boleh buat kereta mainan lagi.Khas untuk korang yang bukak kedai kereta.



14. Kad Bisnes Pembuka Botol



Ni kira 2 dalam 1. Kad bisnes yang boleh bukak penutup botol lagi. Kalau pegi minum kat luar then takde pembuka botol,bolehlah guna kad bisnes ni nak bukak botol.



I want to evaluate

Score:
Recommended

GenX Technology Sdn Bhd

TSM ELECTRIC TRADING

KEDAI MOTOGEAR-KAJANG

Pengilang Dan Pembekal Air Minuman

I Love Snack Food