Home Lifestyle Recreation Outdoor Adventures

11 Street pasarkan kelengkapan untuk memudahkan anda menangkap Pokemon

nurulfadh13

View  12157  Times

2016-08-11 14:39:27

Report

Favorite

Free Send to Mobile

To report information
Report Reason:

score:0.0

Shop Name:
Address:
Please mark the map position
 • Contact Person:
 • Contact Phone:
 • Instagram:
 • Facebook:
 • WebSite:

11 Street pasarkan kelengkapan untuk memudahkan anda menangkap Pokemon

Label:

39061623.1_39061754_-_13_07_2016_-_files-japan-us-it-nintendo-pokemon-lifestyle.jpg


Sementara Malaysia diserang demam Pokemon Go baru-baru ini, ramai peminat permainan visual berkeliaran mencari raksasa pokemon. Namun begitu, ramai juga pihak yang membantah akan kehadiran aplikasi permainan baharu ini kerana dikhuatiri akan meragut nyawa serta membahayakan keamanan awam.

Jadi, apa yang boleh anda lakukan untuk melepaskan gian terhadap permainan visual yang berbentuk ‘pemburuan raksasa pokemon’ dalam keadaan selamat? Di 11street, anda boleh dapatkan apa yang anda mahu.

Selain tidak memerlukan anda untuk mengerah tenaga, ini cadangan yang kami boleh berikan kepada anda supaya anda tetap boleh menjadi “Pokemon Master” meskipun tidak keluar dari rumah untuk memburu.

Nintendo 3Ds (RM935.10)

 • 1

 • Foto kredit: 11street


Nintendo 3Ds adalah siri perkakas permainan elektronik yang dikeluarkan untuk menyambut ulang tahun Pokemon yang ke-20. Terdapat dalam dua versi menarik termasuklah Pokemon Red Version dan Pokemon Blue Version. Bahkan, ia turut hadir bersama penutup permukaan yang menampilkan imej Charizard dan Blastoise. Nintendo 3Ds sangat sesuai buat kanak-kanak bawah umur mahupun anda sendiri untuk memburu pokemon tanpa perlu membahayakan diri.Perlawanan Kad (RM189.47)

 • 2

 • Foto kredit: 11street

Sebelum semua orang mampu membeli permainan elektronik, masihkah anda ingat zaman kegemilangan perlawanan kad? Jenama pengeluaran permainan eletronik terkemuka Nifty Nintendo ada juga melancarkan beberapa siri permainan kad untuk dimanfaatkan oleh para peminat tegar animasi Pokemon!

Pssttt, hanya individu yang pernah hidup pada tahun 90an kenal dengan perlawanan kad. Kanak-kanak lelaki terutamanya, sanggup menghabiskan duit poket sekolah untuk mengumpul kad serta mata yang diperolehi dari perlawanan bersama rakan-rakan sebaya.

Kini, jika anda (kanak-kanak yang pernah bermain serta mengumpul kad Pokemon) telah dewasa, anda masih boleh mengimbau kenangan nostalgik itu dengan memiliki Pokemon TCG:XY Primal Clash Theme Card Deck.


Replika Poke Ball (RM272.00)

 • 3

 • Foto kredit: 11 street


Tidak sah rasanya jika seorang peminat tegar Pokemon tidak memiliki replika Poke Ball yang digunakan untuk menyimpan spesis pokemon berharga. 

Bebola yang berwarna putih dan merah ini bisa dijadikan item koleksi yang bukan sahaja luar biasa bahkan boleh mendatangkan wang kepada anda dalam masa 20 atau 30 akan datang apabila ia dianggap sebagai objek antik yang sukar untuk ditemui.

Apa anda tunggu lagi? Go Catch ‘Em All di www.11street.my hari ini!


I want to evaluate

Score:
Recommended

8 Stunning Waterfalls @ Selangor

U-Bowl @ Seremban

RM500 Discount Voucher MJOY Convention Hall

7 Splendid & Relaxation Spas In KL

The Hidden God Creation Of Rainforest Retreat In The Heart Of KL - Bamboo Village Kuala Lumpur