Home Lifestyle Dining

Pretz n' Beanz Cafe - Pizza Unik Berbentuk Pretzel Pertama di Malaysia !

Nur Syahera

View  13730  Times

2016-02-03 12:32:16

Report

Favorite

Free Send to Mobile

To report information
Report Reason:

score:0.0

Shop Name:
Area: -
Address:
Please mark the map position
  • Halal:
  • Telephone Number:
  • Business Hours:
  • Price:
  • Recommended Dishes:
  • WebSite:
  • Contact Person:
  • WebSite:
  • Facebook:
  • Instagram:

Pretz n' Beanz Cafe - Pizza Unik Berbentuk Pretzel Pertama di Malaysia !

Label:

Pretz n’ Beanz Cafe - Pizza Unik Berbentuk Pretzel Pertama di Malaysia !



Korang pernah try makan pizza yang berbentuk pretzel? Mesti tak pernahkan sebab selalunya pizza akan dijual dalam bentuk bulat.Jadi korang yang nak cuba pizza yang bentuk lain daripada lain iaitu berbentuk pretzel boleh la ke Pretz n’ Beanz sebabnya cafe ini adalah cafe pertama yang membuat pizza berbentuk pretzel ini.




Pretz n’ Beanz mempunyai 2 cawangan iaitu di Solaris Mont Kiara dan di IPC shopping centre. Disamping itu juga, Pretz n’ Beanz menyajikan makanan yang lazat. Disini bukan sahaja menyajikan pizza tetapi korang juga boleh menikmati makanan lain seperti spaghetti dan makanan western yang lain.




Dengan pizza yang sangat lembut dan sedap ini pastinya akan menarik minat anda dan akan membuat anda lebih berselera. Selain itu, cafe ini sangat selesa.Korang boleh sahaja tengok gambar-gambar di cafe ini,cantik,kemas dan bersih bukan.Disebabkan pretzel pizza ini jarang ditemui di Malaysia, mereka menghasilkan pretzel pizza yang sangat berkualiti.


Kalau korang tak nak cuba pizza yang berbentuk pretzel ini, korang boleh juga mencuba pizza pretzel yang bentuk bulat.Macam-macam perisa ada seperti Chicken Hawaiian, Pepperoni Beef, Double Cheese, Norwegian Delight dan banyak lagi.Pizza ini mempunyai dua saiz iaitu 7 inci dan 10 inci.






Selain daripada pizza, di Pretz n’ Beanz mempunyai menu lain yang korang oleh cuba.Kalau nak tau lebih detail tentang menu di cafe ini,korang boleh lah cek di website mereka.




Apa beza Pretzel Pizza dengan pizza biasa? Ha pretzel pizza di Pretz n’ Beanz ini dibuat dengan menggunakan tepung yang sama dengan pretzel biasa.Ianya lebih lembut dan lebih sihat untuk dimakan. Jadi itulah perbezaan pretzel pizza dengan pizza biasa.



Pekerja membuat pretzel pizza



Maklumat lanjut mengenai kafe Pretz n' Beanz :


1. Solaris Mont Kiara


No. 22, Ground Floor, Jalan Solaris 4,

50480 Kuala Lumpur.


Tel: +603-6204 9733

Email: smk@pretznbeanz.com


2. IPC Shopping Centre


G23, Ground Floor, IPC Shopping Centre,

No.2, Jalan PJU 7/2 Mutiara Damansara,

47800 Petaling Jaya, Selangor.


Tel: +603-7732 0175

Email: ipc@pretznbeanz.com


Waktu Operasi


Ahad-Khamis: 7.30am – 12am

Jumaat, Sabtu dan cuti umum : 7.30am – 1am


Facebook : https://www.facebook.com/pretznbeanz

Website : http://www.pretznbeanz.com/

Instagram : https://www.instagram.com/pretznbeanz/


I want to evaluate

Score:
Recommended

Indian Sweet and Snacks Must Have during Deepavali Festival!!

Baskin Robbins Wangsa Walk Mall

Mickey & Minnie Mouse only at M2escape Cafe

Baskin Robbins IOI City Mall

ROTI JOHN TITIWANGSA